Bilverkstad i Karlshamn

Skicklig och erfaren bilverkstad i Karlshamn - alla dom bästa bilverkstäderna i Karlshamn finns samlade här. Bor du i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med något inom bilreparation eller bilservice kan du här hitta den bästa och mest erfarna bilverkstaden som finns i Karlshamn. Som exempel kan du få hjälp med att byta motorolja, byta bilglas, byta växellåda eller byta däck i Karlshamn genom att kontakta någon av våra 3 olika bilverkstäder som arbetar i Karlshamn nedan.

Bilverkstad i Karlshamn

Nedan ser du en komplett lista över alla företag som är en bilverkstad i Karlshamn:

Mekonomen Karlshamn
Nyemöllev. 2
374 32 Karlshamn


Autoverkstaden Karlshamn
Nyemöllevägen 5
374 32 Karlshamn


Eric Johanssons Bil AB
Tubba Torg 4
374 32 Karlshamn


Byta bromsar i Karlshamn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en bilverkstad i Karlshamn inkluderar att byta bromsar i Karlshamn. Om du behöver hjälp med att byta bromsar på din bil så kan du kontakta en skicklig bilverkstad från listan ovan.

Fakta om bilverkstad i orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en verksam bilverkstad och här nedan finner du lite generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Påminnelse om att boka service på verkstad i Karlshamn

Du kan ofta se att bilen indikerar om att det är dags för att boka service i Karlshamn. I äldre bilar lyste ofta en lampa men i nyare bilar så säger bildatorn till om när det är dags för en service av bil i Karlshamn och då kan det vara lämpligt att hitta en bilverkstad i Karlshamn. Glöm inte heller att undersöka hur långt bilen kört vilket egentligen avgör om du behöver boka service av bil i Karlshamn. Det flesta bilverkstäder i Karlshamn kan serva bilmärken som Ford, Volvo, BMW, Toyota med mera. Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer om bilverkstad i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 3 bilverkstäder att välja mellan. Om du inte hittar någon bilverkstad i Karlshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan bilverkstad i Blekinge.

Bilverkstäder i Sverige

Bilverkstad i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta bilverkstäder som reparerar och servar bilar i Sverige.