Bilverkstad i Kallinge

Skicklig och erfaren bilverkstad i Kallinge - alla dom bästa bilverkstäderna i Kallinge finns samlade här. Bor du i närheten av Kallinge och behöver hjälp med något inom bilreparation eller bilservice kan du här hitta den bästa och mest erfarna bilverkstaden som finns i Kallinge. Som exempel kan du få hjälp med att byta motorolja, byta bilglas, byta växellåda eller byta däck i Kallinge genom att kontakta någon av våra 2 olika bilverkstäder som arbetar i Kallinge nedan.

Bilverkstad i Kallinge

Nedan ser du en komplett lista över alla företag som är en bilverkstad i Kallinge:

Hasselstad Motor AB
Åldervägen 8
372 92 Kallinge


Bilval I Blekinge AB
Hagtornsv. 2
372 53 KALLINGE


Byta bromsar i Kallinge

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en bilverkstad i Kallinge inkluderar att byta bromsar i Kallinge. Om du behöver hjälp med att byta bromsar på din bil så kan du kontakta en skicklig bilverkstad från listan ovan.

Fakta om bilverkstad i orten Kallinge

I Kallinge finns som bekant minst en verksam bilverkstad och här nedan finner du lite generell fakta om Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Påminnelse om att boka service på verkstad i Kallinge

Du kan ofta se att bilen indikerar om att det är dags för att boka service i Kallinge. I äldre bilar lyste ofta en lampa men i nyare bilar så säger bildatorn till om när det är dags för en service av bil i Kallinge och då kan det vara lämpligt att hitta en bilverkstad i Kallinge. Glöm inte heller att undersöka hur långt bilen kört vilket egentligen avgör om du behöver boka service av bil i Kallinge. Det flesta bilverkstäder i Kallinge kan serva bilmärken som Ford, Volvo, BMW, Toyota med mera. Här kan du läsa mer om Kallinge om du vill veta mer om bilverkstad i Kallinge.

I Kallinge hittade vi sammanlagt 2 bilverkstäder att välja mellan. Om du inte hittar någon bilverkstad i Kallinge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan bilverkstad i Blekinge.

Bilverkstäder i Sverige

Bilverkstad i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta bilverkstäder som reparerar och servar bilar i Sverige.