Bilverkstad i Holmsjö

Skicklig och erfaren bilverkstad i Holmsjö - alla dom bästa bilverkstäderna i Holmsjö finns samlade här. Bor du i närheten av Holmsjö och behöver hjälp med något inom bilreparation eller bilservice kan du här hitta den bästa och mest erfarna bilverkstaden som finns i Holmsjö. Som exempel kan du få hjälp med att byta motorolja, byta bilglas, byta växellåda eller byta däck i Holmsjö genom att kontakta någon av våra 2 olika bilverkstäder som arbetar i Holmsjö nedan.

Bilverkstad i Holmsjö

Nedan ser du en komplett lista över alla företag som är en bilverkstad i Holmsjö:

Höjemåla Bilverkstad
Höjemåla
373 38 Holmsjö


Bil O Motor WerkstaN, Holmsjö
Holmsjö 201
373 37 HOLMSJÖ


Byta bromsar i Holmsjö

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en bilverkstad i Holmsjö inkluderar att byta bromsar i Holmsjö. Om du behöver hjälp med att byta bromsar på din bil så kan du kontakta en skicklig bilverkstad från listan ovan.

Fakta om bilverkstad i orten Holmsjö

I Holmsjö finns som bekant minst en verksam bilverkstad och här nedan finner du lite generell fakta om Holmsjö.

Holmsjö är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, belägen cirka 30 km norr om Karlskrona. Holmsjö ligger utefter Kust till kust-banan och har förbindelser med bland annat Karlskrona, Emmaboda, Växjö och Göteborg.

Yta: 108,29 hektar
Invånarantal: 334, år 2010

Påminnelse om att boka service på verkstad i Holmsjö

Du kan ofta se att bilen indikerar om att det är dags för att boka service i Holmsjö. I äldre bilar lyste ofta en lampa men i nyare bilar så säger bildatorn till om när det är dags för en service av bil i Holmsjö och då kan det vara lämpligt att hitta en bilverkstad i Holmsjö. Glöm inte heller att undersöka hur långt bilen kört vilket egentligen avgör om du behöver boka service av bil i Holmsjö. Det flesta bilverkstäder i Holmsjö kan serva bilmärken som Ford, Volvo, BMW, Toyota med mera. Här kan du läsa mer om Holmsjö om du vill veta mer om bilverkstad i Holmsjö.

I Holmsjö hittade vi sammanlagt 2 bilverkstäder att välja mellan. Om du inte hittar någon bilverkstad i Holmsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter någon annan bilverkstad i Blekinge.

Bilverkstäder i Sverige

Bilverkstad i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta bilverkstäder som reparerar och servar bilar i Sverige.